lauantai 26. huhtikuuta 2014

Liikkuvainen pikkutyyppi!

Nyt kun olen todennut, ettei mun suolistoni voi oikeasti kumahdella näin paljon, olen alkanut jo noin reilu viikko sitten uskoa, että liikkeitähän tässä tunnetaan! Päivittäin tunnen todella paljon muljahduksia ja muksahduksia. Muutaman kerran olen ehtinyt miestä pyytää kokeilemaan kädellään, mutta ei hän muka vielä tunne mitään... Mää olen jo tuntevinani omaan käteen liikkeet, mutta ehkä se on eri asia, kun tietää itse koska tapahtuu.

Tämä tietysti on tuonut mukanaan myös uuden stressinaiheen. Joku päivä liikkeitä tuntuu vähemmän kuin jonain toisena päivänä. Taisi olla viime torstaina, kun liikkeet tuntuivat hentosempina ja harvakseltaan. Siinä ehti jo miettiä, että onkohan kaikki nyt varmasti hyvin. Perjantaina tuntui taas kunnon muljahduksia ja usko siihen, että kaikki on kunnossa, palasi! <3

Tämä on aika huikeaa aikaa ja iloisena kuulostelen muksauksia joka kerta. Välillä laitan käden vatsalle ja hymähtelen itsekseni, kun muksaus tulee.

Maanantaina on kauan odotettu rakenneultra. Hiukan on alkanut tulla epävarmuutta, että onkohan kaikki ok pikkuisella. Ja tietysti se sukupuoli mietityttää. Palataan tähän sitten ensi viikolla...

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, potkuja! <3 Voi kuinka minäkin näitä odotan :) Millä viikoilla menet nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin tuonne nyt tickerin blogin reunaan, niin pystyy tarkistaan! En ikinä muista sitä tuohon postaukseen laittaa ja sitten lukijat on ihan pihalla. ;)

   Mutta kyllä noita liikkeitä itsekin odotti. Pitkään niitä on jo tuntunut, mutta vasta vajaat pari viikkoa sitten aloin uskoa, että ne on oikeasti liikkeitä. ;)

   Poista