tiistai 24. helmikuuta 2015

Äiti on vähän väsynyt...

Huh! Täytyypä sanoa, että äiti on nyt vähän väsynyt. Eikä takana ole edes kovin montaa huonosti nukuttua yötä. Hiljalleen on kuitenkin yöt mennyt huonompaan suuntaan. Nyt siinä määrin, että tänään varasin lääkäriajan neidille. Jospa tuo tauti on kuitenkin mennyt tonne korviin! Mitään kierrettä en todellakaan toivo, mutta toisaalta toivon, että se joku tällainen parannettava sairaus olisi kuitenkin ja päästäisiin edes sellaisiin ihan ok öihin takaisin.

Mua ei haittaa vaikka useasti pitäisi herätä. Tai kyllä sekin tietty ottaa pitemmälti koville, mutta likka on kuitenkin aina jatkanut uniaan vaikka heräämiset on selkeästi tihentynyt. Paitsi viime yönä. Lisäsin yöllä särkylääkettä ja nukutin tyttöä sylissä heijaillen, kunnes särkylääke lähti puremaan. Aamulla tuo heräsi muka pirteänä kuuden jälkeen ja kävin ottamassa tuon viereeni nukkumaan, kun mies oli jo lähtenyt töihin. Siinä se aikansa härväsi mun vieressäni, kunnes nukahti ja heräili joskus kahdeksan jälkeen.

Mutta selvästi tuo vaakataso on pahempi asento nyt ollut ja olen googletellut, että se voi olla merkki korvatulehduksesta, kun paine ottaa maatessa korviin. Syöminen on ollut vaihtelevaa, välillä ottaa pari imua ja ihmettelee ja pari imua ja ihmettelee. Voisiko se johtua korvista myös, että se imu aiheuttaa kipua... Mulla lisäksi hartiat ihan jumissa ja päätä on särkenyt jo useampi päivä. Sitten tähän vielä lisätään se, että meillä on ihan *piip* rahatilanne tällä hetkellä ja sekin varmaan aiheuttaa päänsärkyä, kun pohdin ja ressailen sitä.

Plaah! Nyt likka on unilla vaunuissa, johon jäi kuitenkin nukkumaan, vaikka melkoisella kiukulla sinnekin on tässä useampana päivänä jo menty. Pötköttelen tässä sohvalla vaikka pitäis vähän siistiä tätä kammottavaa hyrskynmyrskyä. Meille tulee tänään jo heppu tekeen kattotarjouksen, eikä tänne kehtaa ketään päästää. Ei meillä kyllä oikeesti mitään rahaa ole. Mies tosin selitteli jotain lainojen yhdistelyä ja jonkun pois maksamista ja en mää tiijä, en jaksa ajatella tässä päänsäryssä. :D

Katotaan nyt mitä tämä päivä tuo vielä tullessaan...

2 kommenttia:

  1. Jaksamisia sinnekin! Toivotaan että joku syy kitinöihin löytyis ja pääsisitte taas takasin entisiin rutiineihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei löytynyt mitään syytä. Lääkäri kehui, että oikein terve tyttö! Hyvä tietysti niin, mutta tämä on nyt sitten ilmeisesti vain kehityksen tuomaa rauhattomuutta. Kiva. :/

      Poista