tiistai 10. helmikuuta 2015

Bataattia poskeen!

Eilen meillä aloitettiin kiinteiden maistelu. Sain vihdoin aikaiseksi keitettyä ja mössöttyä bataatin ja eilen sitten otettiin ekat maistiaiset. Ei ainakaan mitään kummallisempia irvistelyjä saatu. Vähän tietty se sapuska sieltä suusta meinasi tulla ulos samaa kautta kuin sen sinne laittoikin. Mutta ihan kivasti meni eka kokeilu. Tänä aamuna otettiin sitten uusi kierros ja jälleen muutama pikkulusikallinen samaa tavaraa. Tai oikeastaan lusikan kärjellinen. Ehkä jotain pientä makua sinne suuhun tuli. Jääkaappiin meni pikkasen tähän muutamaksi päiväksi maisteluun ja loput sujahti pakkaseen minigrip-pusseihin.


En osaa kyllä yhtään sanoa tuliko laitettua järkeviä annoksia ja kun ei yhtään tiedä, että kuinka nopeasti ne annoskoot sitten kasvaa. Ensin vain lusikallinen tai pari, mutta koska niitä määriä aletaan kasvattaa? Päärynää mää laiskuuttani ostin valmiina purkissa ja sitä otetaan maisteluun varmaan seuraavaksi. Myös kesäkurpitsa on tuolla jääkaapissa odottamassa mössöyttämistä. ;)

Mies meillä nyt kuitenkin sairastaa ja haimme neidin kanssa tuon tänään töistä (meni työkaverin kyydillä). Samalla haettiin Siwasta turvakaari meidän vaunuihin ja uudet matkarattaat: Britax B-Agile 4. Näistä sitten lisää, kun päästään käyttelemään, ihan vielä ei tarvetta ole. Sen verran tässä punnitaan, että pystyisikö noissa rattaissa nukkuun lapin reissulla päiväunet. Veisi niin paljon vähemmän tilaa kuin vaunut ja tilaongelmaa todellakin on. Noh, kunhan saadaan paketista ne pois, niin testataan pystyykö niihin laittaan tuota vaunujen koppaa. Tosin jalkatukea ei voi säätää vaakatasoon, joten se voi olla ongelma. Pääasiassa ne on kuitenkin ostettua tulevaa kevättä ja kesää varten.

Jotakin muutakin piti muistaakseni tarinoida, mutta jostain hiipi mullekin sen verran tuju päänsärky, että taidan käyttää neidin lopun päikkäriajan nyt löhöömiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti