sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Huippulauantai!

Meillä oli aivan huippulauantai! Menossa oltiin ja oli raskasta, mutta sitäkin mukavampaa.

Aamu alkoi vauvauinnilla, johon vihdoin päästiin flunssan hellittäessä lähtemään. Ja onneksi päästiin, sillä siellä oli valokuvaus päivä. Se vähän harmitti, että väliin jääneiden kertojen takia ei oltu päästy harjotteleen sukeltamista lähettämällä vauva veden alla vanhemmalta toiselle. Nyt ei saatu sellaista kuvaa. Mutta useempi kuva sukeltamisesta kuitenkin. Ja annettiin ohjaajan tehdä se, koska itse ollaan tehty sitä niin vähän. Ja 2 kuvaa saadaan itselle 13 euron hintaan. Odotan kuvia innolla. Loppuleikkien aikana likalle tuli kuitenkin joku harmitus ja livistettiin sitten altaasta pois pikkusen etukäteen. Suihkussa ja pukkarissa oli kuitenkin sama iloinen tyttö kuin yleensäkin.

Tästä kotiin pienille päikkäreille. Likka nukkui vaunuissa sellaiset reilut 2 tuntia päikkäreitä ja käytiin herättelemässä. Siinä hetki ihmeteltiin maailman menoa kotosalla ja alettiin valmistautua neidin ensimmäiseen jäähallikokemukseen! Minun vanha Tappara-body päälle ja pipo tietty päähän. Ekan erän likka katteli kiinnostuneena kaikkea ja toisen erän tuo nukkuikin melkein kokonaan, kun oli saanut erätauolla vähän tissiä. Kolmannessa erässä meinas tulla harmi, mutta tämä olikin syynä siihen, että oltiin seisomokatsomossa ("vastustajan" päässä ihan siksi, että siellä on paremmin tilaa) ja me sitten jammailtiin likan kanssa seisaaltaan vika erä. Oli mullekin tämän kauden eka peli hallilla ja oli kyllä tosi ihanaa päästä sinne vihdoin. Neidinkin kanssa meni niin hienosti, että voidaan mennä toistekin.


Yritin saada teille tänne blogiin sopivaa kuvaa, eli ei ihan naamapotrettia, mutta neitipä halusi koko ajan katsoa kameraan. :D Meinasi mennä hankalaksi siis. Kuvasta poiketen meillä oli päässä söpöt pinkit kuulosuojaimet, mutta erätauolle otin ne aina pois, kun ovat kuitenkin sen verran tiukat. Käytössä oli muuten myös uusi vanuhaalari, jonka ostin facebookin kirpparin kautta ja se on kyllä mielettömän söpö myös!

Pipo silmillä. :D Kuulosuojaimet piti hyvin vähän ison pipankin paikallaan. Harmi, ettei tyylikäs retrobody näy tässä kuvassa ollenkaan.
Kotimatkalla haettini pitsaa ja sain pitsoja odotellessa taas imetettyä likan, joten kotiin päästessä pääsin minäkin heti syömään ja likka oli tyytyväisenä lattialla mönkimässä. Ja eilen illalla tuli jo aivan mielettömiä asentoja! Punnerrusasentoon tuo on päässyt jo pari päivää, mutta nyt mentiin taas vähän "eteenpäin". Ja tuo siksi lainausmerkeissä, että siis eteenpäin ei tarkoita kulkemis suuntaa, peruuttaen meillä kuljetaan edelleen. ;) Eilen tuo kuitenkin pääsi jo olkkarista eteisen puolelle. Hui, kohtahan sitä ei enää voi vahtia huolettomasti sohvalta, vaan pitää mennä perässä. :D

Melkoinen jumppari!
P.S. Tässä vielä meidän hampaanalut eilen kuvattuna. Keskiviikkona tuli jo läpi, mutta hitaasti näköjään kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti