maanantai 16. helmikuuta 2015

Meillä peruutetaan!

Meidän neiti kulkee sitten sujuvasti takaperin. :D Ja pääsee jo aika nopeastikin peruuttelemaan. Jätin tuon leikkimatolle ja menin tekemään pari leipää, niin takaisin tullessa tuo oli jo metrin liikkunut ja sitä ennen vielä kääntynyt kellonviisarinakin ympäri. Kerran jo meinasin talloakin koko likan, kun oli leikkimatolta peruuttanut ihan tuohon sohvan viereen. Tässähän pitää alkaa katsomaan mihin astuu! Yllättävän nopea on neiti liikkeissään.

 

Nythän sitten liikutaan myös sujuvasti kohti isin elektroniikkaa. ;) Onneksi meidän tv-tasosta saa laskettua sellaiset lasi"ovet" noiden vahvareiden ja muiden eteen. Kyllähän nekin tietysti opitaan jossain vaiheessa nostamaan, mutta kyllä ne vähän hidastaa. Samalla kun likalle otettiin vakuutus (ja meille henkivakuutukset), niin mies myös kysyi meidän kotivakuutuksesta ja se on kuulemma laajin mahdollinen. Ehkä hyvä niin, tiedä mitä tuo neiti alkaa tuhoamaan, kun tuosta vielä liikkeissään ripeytyy. :D


7 kommenttia:

 1. Ihana pakittelija :) Lottakin alkoi ensiksi liikkumaan peruuttamalla ja liikkui pitkiäkin matkoja ennen kuin oppi menemään eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuo jää sutten johonkin leikkimaton kaareen jumiin ja sitten kun menee auttaan, niin tää hermostuu. :D

   Poista
 2. Voi mikä söpöliini! <3 Olen kuulostellut että moni vauva alkaa ensin just peruuttamaan :D Vähän naurahdin kyllä tuolle missä asti neiti oli menossa tuossa ylimmässä kuvassa, ihana! Vitsi katon haikeudella noita värikkäitä leikkimattoja, meillä on niin pliisu.. Saatiin se tutuilta, mutta vähän pohdiskelen pitäisikö kuitenkin hommata itse vielä tommonen enemmän vauvalle virikkeellistävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Aika nopeasti se vauvan näkö kuitenkin kehittyy, että vaikka olisi pliisujakin värejä, niin uskoisin, että on ihan mieluinen. :) Noi leikkimatot on niin pirskatin kalliitakin. Halusin kuitenkin sellaisen, josta kuuluu myös ääntä. Tuossa killuu apina, josta kuuluu musiikkia. Onneksi anoppi antoi ristiäislahjaksi rahaa tätä hankintaa varten!

   Poista
  2. Kannattaa katsoa esim. facebookista oman alueen/kaupungin lasten kirppis-ryhmä. Jos sellaista on! Mä hommasin ihan tommosen perusleikkimaton /jossa oli kuitenkin myös rapiseva norsun korva, valoja välkkyviä kukkasia sekä musiikkia!) kirppikseltä hmm..5 vai olikohan 10 eurolla! Sitten tosin saatiin isompi matto ystäviltä joten kirppismatto lähti kiertoon taas 5 eurolla. Uudesta saa kyllä maksaa ihan naurettavia summia!

   Poista
 3. Upeeta! Kohta nää jo juoksee ;)
  (paitsi että meillä ei kyllä liikuta vielä juuri lainkaan :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen siskon kanssa naureskellaan, että kohta nää jo räkii kartsalla. :D Hänen pojat tosin on jo 5 ja 3-vuotiaita. ;)

   Poista