perjantai 6. helmikuuta 2015

Räkänen likka. :(

Voi ei... Eka tauti sitten iskeytyi meidän neitiin. Tietysti vielä näin päivää ennen vauvauintia. Jotenkin luulen, että taitaa uinti jäädä väliin ja se kyllä harmittaa tosi paljon. Mutta eihän siitä kukaan nauti nenä täynnä räkää ja yskäisenä. Sellaisia oireita siis meillä. Onneksi tuo räkä on vielä ainakin sellaista juoksevaa mallia, eli valuu nenästä ulos.

Päikkäreiltäkin herättiin ihan ennen aikojaan... Tuo on yleensä pitkien päikkäreiden jälkeen huono nukkuun enää pikkupäikkäreitä. Luulen, että tänään kuitenkin uni varmasti maistuu. Tai toivottavasti ainaki...  Ettei menis itkuksi ja harmiksi koko ilta.

Onneksi isikin tulee tänään suunnilleen tuntia aikasemmin kotiin... Katsotaan nyt sitten millainen meidän tuleva yö on. Viime yö meni aika katkonaisesti, mutta onneksi kuitenkin aina nukahti tissin jälkeen uudestaan.

Muoks. Klo 16.17. Huonompaan suuntaan mennään. Nenä tukkeutuu räästä ja neiti itkee lohduttomasti. Nyt hetkeksi rauhottui syliin. Jaaaaa... Heti kun mainitsin eauhottumisen, niin itku jatkuu. :(

4 kommenttia:

 1. Voi pientä! :( Meillä on sellainen vaporizer-laite joka tuottaa huoneeseen mentholin ja eukalyptyksen tuoksuista höyryä. Ostettiin ihan Prismasta. Suosittelen todella, ollut meillä pelastus flunssaöihin. Ekassa flunssassa sitä ei ollut ja yritettiin pärjäillä sipulilla ja märillä pyykeillä. Herättiin 5 minuutin välein.... Toivottavasti pysytte kuitenkin suht terveinä ja yö menee hyvin!,:)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, flunssa on kyllä ikävä vaiva vielä aikuisenakin ja pienellä se on tuplasti inhottavampaa. :( Toivottavasti pikkuneiti paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt pikkupäikkärit tuntui helpottavan oloa ja likka on ollut paremmalla tuulella herättyään. Pikkuniistäjääkään vastaan ei enää taisteltu. ;)

   Poista