maanantai 2. helmikuuta 2015

Ensimmäinen sukellus!

Viime lauantaina oli kolmas kerta vauvauintia ja meidän neidin kaksi ensimmäistä sukellusta. Vautsi! Oli kyllä aika jännää, täytyy myöntää. Ensimmäisen sukelluksen teki ohjaaja ja toisella kertaa sukelluttajana olin minä. Siitä vaan, ensin kannulla vettä päälle ja YKSI - KAKSI - SUKELLUS!!! Muksu uppeluksiin ja ylös ja meno jatkui. Ensimmäisellä kerralla suu meni niin väärinpäin ja katsoi meitä vähän sillä ilmeellä, että "mitäs helkkaria te annoitte tän akan oikein tehdä mulle". :D Itku ei kuitenkaan tullut ja toisella kerralla naama pysyi neidillä peruslukemilla.

Uimisen jälkeen lähdettiin juhlimaan mun siskon lasten, eli likan serkkujen, synttäreitä. Poika, meidän ensimmäinen kummipoika täytti jo 8 vuotta! Hui, miten aika kuluu. Tyttö täytti 6 vuotta ja menee eskariin sitten syksyllä. Meidän oli tarkoitus jättää itkuhällärin kanssa likka nukkuun autoon rankan uinnin päätteeksi (matka keski vähän päälle puoli tuntia), mutta mitä vielä? Neiti oli ihan pirtsakkana hereillä, kun auto pysähtyi. Siinä jaksoi seurustellakin pitkän aikaa, kunnes alko väsykäninä, mutta millään ei olisi antanut unen tulla. Sitten tietysti, kun kotiinlähtöön oli aikaa enää noin 30 min niin tää päätti nukahtaa. ;) Noh, sitten vaan välissä myssyä vähän päähän ja kaukaloon ja autoon takasin jatkaan unia.

Illalla sitten käytiin miehen kanssa vuorotellen saunassa. En ole pitkään aikaan taas päässyt meidän kotisaunaan (joka on muuten paras sauna kaikista!!) ja kylläpä teki hyvää. Otin saunasiiderin mukaan, lunta ämpäriin pitämään sen kylmänä, paljon löylyvettä ja rentouduin saunassa. Välillä mietin, että mitenhän väsynyt se meidän känkkäränkkä siellä isin kanssa on, mutta osasin jättää ne ajatukset sitten taka-alalle ja nauttia olostani. Sisälle tullessa vastassa olikin melko känkkisneiti, mutta onneksi uniaika oli jo lähellä! Tää vetikin sitten unta klo 21.30-05, syöttö, 5.20-07, syöttö, 7.20-10! Ja menin tosiaan herättelemään tuolloin kymmeneltä, ettei nyt ihan mene sekaisin rytmi. Olisi kyllä varmaan aika pian herännytkin, koska en ehtinyt kuin ensimmäisen sanan sanoa, niin silmät oli jo apposen auki.

Mää en kestä, nää röyhelöpyllyleggarit on niin yliSÖPÖT!

Kaiken kaikkiaan meillä oli siis todella ihana viikonloppu yhteisen puuhailun merkeissä ja koska neitikin nukkui niin kiltisti, niin saatiin miehen kanssa yhteistä aikaa illalla ja ihan luksuksenomaisesti hetkinen myös sunnuntaiaamuna! Sunnuntaina likka olikin sitten jotenkin erityisen känkkäränkkä, tiedä sitten tekeekö hampaita vai onko jotain flunssanpoikasta. Minä otin "omaa aikaa" lupautumalla tekemään lumityöt ja jättämällä isin viettään taas laatuaikaa tyttären kanssa sisälle. :D

2 kommenttia: