keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Terve tyttö!

Eilen kävimme sitten likan kanssa morjestamassa lääkärisetää! Oikein mukava setä olikin. Hän niin ihanasti suhtautui meidän neitiin. Kurkki korvat ja kurkun ja kuunteli vatsaa. Eikä missään mitään. Pikkusen tietty olisin toivonut, että tähän löytyisi joku lääkkeellä korjautuva vaiva, mutta onhan se hienoa, että tuo on terve likka. :) Ehkäpä meillä ei sitten flunssat mene helposti korviin, se olisi kyllä todella toivottavaa!

Ja lisäksi... Viime yö meni taas paljon paremmin! Vielä seitsemältä kun tuo heräsi, niin neiti jatkoi uniaan ja heräili sitten puoli ysin tienoilla oikein hyväntuulisena. Ehdin jopa rauhassa pukea ja käyttää koiraa pihassa pissalla ennen kuin menin neitiä hakemaan pinniksestä. Siellä se keskusteli henkeviä pöllön ja pupun kanssa. Ja koko aamun ennen päikkäreille menoa tuo oli niin hyväntuulinen oma itsensä taas. Likka myös kiepsahti vatsalta selälleen, mutta en ehtinyt nähdä oliko se vahinko vai tarkoituksellinen kiepsaus. Pitkään kuitenkin viihtyi selällään ja naureskeli... jollekin! Kuka tietää mille, mutta kovin hauskaa tuntui olevan. :D

Nyt on pesukone pyörimässä ja toinen koneellinen menee vielä, että saadaan puhdasta vaatetta. Lauantaina illalla meidän auton nokka starttaa kohti Lappia. Lomailemme Ylläksellä miehen äidin ja tämän miesystävän kanssa. Mahdollisesti myös miehen veli hyppää matkalta meidän kyytiin. Voitte ehkä kuvitella kuinka haasteellista meidän on mahtua autoon! 3 aikuista, 1 vauva, 1 kultainennoutaja ja kaikki kamat suhteellisen pieneen farmariautoon.. Huh. Onneksi saimme lainaan suksiboksin, joten homma vähän helpottuu.

Rahat vain on tiukalla, joten pienellä budjetilla mennään. Ajattelin itse jättää laskettelun väliin, vaikka hienoahan se noissa maisemissa pitkän tauon jälkeen olisi. Saan kuitenkin murtsikkasukset mukaan, joten piiiitkästä aikaa voisi taas käydä ihan perinteisesti hiihtämässä, kun puitteet on hyvät. Ajattelin mennä hiihtämään yksin ja nauttimaan lumesta ja hiljaisuudesta. ;)

Istumisreeniä pötkötellen. :)

2 kommenttia:

 1. Kiva että yö meni jo paremmin eikä lääkäri löytänyt neitokaisesta mitään. :)

  Ihanaa reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, ehdinkin kirjoittaa! Nyt nukkumaan meno oli taas yhtä huutoa ja lopulta rauhoittui taas vasta sen Panadolin jälkeen. :( Mää en tajua...

   Poista