torstai 12. helmikuuta 2015

Ei tästä räkäflunssasta päästä eroon!

Kyllä osaa harmittaa!!! Alkuviikosta jo helpotti, mutta nyt ollaan taas menty pahempaan suuntaan flunssan kanssa. Likka on varsinkin aamuisin ja pitkiltä päikkäreiltä herätessään tosi räkänen ja sitä myötä tietysti myös kiukkunen. Monta kertaa saa pikkuniistäjällä niistää ja silti räkää vaan riittää. Kun on miljoona kertaa niistänyt ja räkä lopulta alkaa hellittää, niin tyttö on taas paremmalla mielellä. Koko aika vaan täytyy olla "kiusaamassa" ja niistämässä ja hirveä huutohan siitä tulee.

Nyt tässä vaan varmaan käy taas niin, että lauantain vauvauinti on jäämässä väliin. Siellä oltiin tarkkoja, että yhtään kipeänä ei saa osallistua ja tulla muita tartuttaan. Ja aamuisin tuo on pahimmillaan vielä, niin ei varmaan tukkoisena olisi likankaan mielestä kiva vedessä polskia. Harmittaa vaan niin vietävästi!!! Tämä olisi sitten jo kolmas kerta, joka jää väliin ja JOS tästä parannutaan, niin jäljellä on enää kaksi kertaa. En tiedä koska on kuvaus siellä ja me ollaan sukelletukin vasta kerran. Oon nyt niin masisfiiliksillä tästä.

Lisäksi tietty aamulla kaikki muukin meni persiilleen. Oon hukannu neidin kelakortin ja jonotin varmaan vartin, että sain tilattua uuden. En voinu tehdä sitä netissä, koska en muistanu likan henkilöturvatunnustakaan. Kiva! Sitten ollaan pohdittu, että koska tota neitiä tarvii viedä lääkäriin, jos tää flunssa vaan jatkuu ja meneekö se korviin. Ei nyt vielä onneksi ole mitään pahempaa ja netistä lueskelin, että jos pienellä lapsella kestää oireet 2 viikkoa, niin sitten lääkäriin.

Meillähän ei tietty ole vielä sitä vakuutustakaan. Mua ei ihan hirveästi huvita missään päivystyksissä pienen likan kanssa jonotella, joten asia pitäis saada aluilleen. No, tänään mies sai sitten aikaiseksi hoidella sitä ja lupasivat vakuutusyhtiöstä lähettää meille paperit, että saadaan täyttää. Vielä on kuitenkin likka ollut sillä tavalla terveenä, että ei tule mitään hirmusia vakuutusmaksuja. Ja tämäkin tauti nyt tosiaan vielä toistaiseksi ihan kuumeetonta flunssaa kuitenkin. Ja kohta se vakuutusasiakin on sitten kunnossa. Olisi taas kannattanut tietty tätäkin miettiä jo pari kuukautta sitten. Hirveän stressin keräsin siitä tänä aamuna...

Asta-messuille ajateltiin silti lauantaina lähteä. Likka saa nukkua vaunuissa, joten en usko sen rasittavan sen kummemmin. Vaunuissa tuo nukkuisi päikkärinsä joka tapauksessa. Nyt vain pyöritään messuhallissa, kun muuten nukkuisi tuossa pihassa. Tietty jos tauti nyt kovasti menee pahempaan suuntaan niin täytyy miettiä, mutta tässä vaiheessa on tosiaan ollut vaan tota hirmuista rään erittymistä.

Ja hei! Tänään maistettiin bataatin sijaan päärynää. Bataatti alkoikin jo ihan kivasti upota likalle. Päärynä sai kuitenkin naaman meneen ihan nyttyrälle. :D Maistoin itsekin (ostin siis valmiina purkista) ja ei se kyllä mun mielestä päärynälle maistunut. Aika kirpakkaa oli. Ilmeet oli tosiaan neidillä sen mukaiset. Noh, katsellaan kuinka tuohon makuun totutaan ja kohta taas sitten lisää sitä bataattiakin.

4 kommenttia:

 1. Kivan yksityiskohtaisia postauksia! Mielenkiinnolla lueskelin näitä keretessäni muutaman ja jatkan kun tyttö taas nukahtaa :D Mulla ei ole äitikavereita vielä, joten muiden vauvaelämä on aika pimennossa mulla. Moni blogi on niin pinnallinen, ettei sieltä oikein suoraan pääse kurkkaamaan sinne arkeen, mutta täältä saa oikeastikin kivasti kuvaa miten teillä tehdään ihan tavallisia juttuja vauvaan liittyen. :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla, kiitos! Tervetuloa lueskeleen ja kurkkaileen meidän maailmaa. :)

   Poista
 2. Ootteko kokeillut physiomerin baby mist suihketta? Se saa rään valumaan paremmin ulos ja ei pidä niin paljoa taistella niistäjien kanssa. Mä myös uskon että se on osasyynä miksei meillä ole ikinä mennyt flunssat korviin, pitää röörit puhtaana :)

  Sairastelut on kyllä tylsiä! Ei kiva jos jää uintikin väliin... Mutta sellaista se pienten kanssa on :/ Toivotaan että neiti parantuu pian!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavia vinkkejä vaan tipahtelee. ;) Kiitos! Täytyy lähteä heti huomenna varmaan vaunulenkillä apteekkia kohti.

   Poista