perjantai 27. helmikuuta 2015

Loma kutsuu!

Huomenna menemme aamusella viimeiseen vauvauintikertaan. Tulemme kotiin ja nukumme varmaan koko perhe hetken ja tuo iskä varmaan kauemminkin. Sitten armotonta pakkaamista, tavaran tunkemista autoon, talon lähtökuntoon laittamista ja menoksi! Nokka kohti Yllästä. Tampereen kautta tosin, kun haetaan miehen velikin kyytiin.

Katsotaan nyt miten yöt menee neidin kanssa, mutta ihanaa saada irtiottoa arjesta! Laskettelu saattaa itseltäni rahapulassa jäädä, mutta vähän murtsikkahiihtoa, gondolihissillä jos pääsisi huipulle ja rentoa oleskelua ja ehdottomasti käymme syömässä Jullin pubissa. Viimeksi olen ollut lapissa 10 vuotta sitten ja Ylläksellä ollessa olemme aina syöneet Jullilla ja sitä vanhaa perinnettä ei voi jättää väliin. :) Toivottavasti sapuska ei ole muuttunut reiluista annoksista mihinkään.

Kannettava lähtee kyllä mukaan, jotta urheiluhullu perhe näkee jääkiekkoa lomallakin. Katsotaan nyt kuinka ehdin blogin pariin vai palaanko asiaan vasta kun kotiudumme (todennäköisesti perjantaiaamuna).

Monilla on lomat jo lusittu tai ne ovat juuri loppumassa. Osalla vasta alkamassa. Ihanaa lomaa kuitenkin kaikille tai töihin ja kouluun paluuta, jos niikseen tulee. :)

Näin täällä jo reenataan. Mennään tuohon konttausasentoon ja nitkutetaan itseä edes takas!

Ja tietty reenataan myös vatsalihaksia. ;) Oikein "hampaat" irvessä tuo yrittää tuolta punnertaa. :D

4 kommenttia:

 1. Leppoista lomaa! Ja on muuten aika hauskannäköistä toi treenailu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi konttausasennossa nitkuttele on kyllä niin hauskan näköstä livenä. Täytyy kattoo saisko siitä vaikka videoo otettua joku kerta. Tosin tossa sohvalla ollessaan se yritti sieltä jo polvea nostaa. Apua!!! :D

   Poista
 2. oikein mukavaa lomaa! Nautihan täysin siemauksin ja vaadi ittelles vähän omaa aikaa niin että saat akkuja ladattua!! :)

  Yhessä postauksessa puhuit että teitin neidillä oli kuulosuojaimet lätkämatsissa. Minkälaiset teillä on ja mistä ootte ostaneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä perskules löin varpaani pakkaillessa tänään ja se on nyt tosi kipeä. Toivottavasti pääsisin kuitenkin hiihtään. :)

   En muista merkkiä, mutta paikalliselta Tokmannilta ostin kuulosuojaimet. Ainoat Kids-kokoa olevat. Aika isot oli vielä, mutta melko napakat silti. Sen takia otettiin aina jääkiekkopelin erätauolla pois hetkeks.

   Poista