keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Meille tulee hampaita!

Yritä tässä nyt sitten ottaa selvää mitä vauva milloinkin huutaa... *tässä olisi hymiö, joka pyörittelee silmiään*

Yleensä tuo likka herää yöuniltaan aamuisin oikein hyväntuulisena naureskellen ja viime aikoina vielä siinä klo 8 jälkeen. Eilen heräsi kiukkuiseen itkuun seitsemältä ja tänäänkin känkkäränkkänä vähän seitsemän jälkeen. Jotenkin tietty heti ajattelin, että nytkö tää flunssa taas menee huonompaan suuntaan.

Tänään sitten tuolle likalle iski kuitenkin ihan mahdoton itkukohtaus. Oikein raivosi lohduttomasti ja alkuun luulin, että veti vain vähän normaalia suuremmat kilarit, kun pikkuniistäjällä niistin nenää ja laitoin merisuolasuihketta sen jälkeen. Mutta eipäs vaan mikään helpottanutkaan ja itku vaan jatkui ja voimistui. Sitten välähti ajatus, että puskisiko tuo hampaita?! Särkylääkettä kehiin ja meni hyvin pieni hetki, niin likka rauhoittui ja vartin verran, kun nukahti syliin. Tuosta heräillessään oli taas hyvällä tuulella ja pääsin vähän kurkkimaan tuonne suuhun. Siinähän on alas tulossa molemmat etuhampaat samaan aikaan. Ihan pienesti erotti ikenessä vaikka ei meinannut vielä oikein sormeen tuntua.

Eli apua, mun tissit!! Tuo on jo ikenillään välillä koetellut mun kipukynnystä, niin helpommaksi tää ei ainakaan ole menossa.

Mutta apua myös tätä ajan kulumista! Neitille tulee tänään täyteen 5kk ja nyt jo tulee ekat hampaat. Tänään tuo myös peruutti leikkimatolta sohvapöydän alle. :D Ei se kauheasti paikallaan pysy. Tässä sohvan divaaniosalla, kun pötköteltiin niin hyvä, ettei mennyt seinästä läpi, kun yritti sinne peruuttaa. Ja nousee nyt jo lähelle konttausasentoa hetkellisesti. Jalat lähtee meneen kunnolla mahan alle, mutta kädet on voimakkaammat ja suunta ei suinkaan ole eteen- vaan taaksepäin.

Näin sitä reenataan.

Koiran lelukoppa oli kiinnostava. Tästä 2 sekuntia myöhemmin koko likka humpsahti selälleen, kun yritti niin kovasti kuikuilla koiranlelukoriin. :D

Eilen myös maisteltiin kurkkua. Annoin ison kurkkupötkön käteen ja tuo sitten sai sitä maiskutella suussaan. Takoituskaan ei ollut siitä mitään saada irti, kunhan sai mässyttää jotakin, kun minä laitoin isille ruokaa tuleen. Ja päärynäsose se ei vaan ota upotakseen. Yritetään nyt silti vielä. ;)

Kurkun maistelua. Kröhöm, älä kiinnitä huomiota sotkuiseen keittiönpöytään, josta löytyy mm. ruuvimeisseli ja mitta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti